Γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε σε αγορά

Γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε σε αγορά

Γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε σε αγορά κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών στην πόλη Αζάρε στη βορειο-ανατολική Νιγηρία σκοτώνοντας αδιευκρίνιστο αριθμό ανθρώπων.

“Γυναίκα καμικάζι μπήκε στην αγορά την ώρα που έκλεινε και ανατινάχθηκε ανάμεσα στους εμπόρους και τους πελάτες”. “Είδα τουλάχιστον οκτώ νεκρούς, και πολλούς τραυματίες”. “Είδα πολλούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες”, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, αλλά ο τρόπος της επίθεσης παραπέμπει στην οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα συνοδευόταν από δύο άνδρες και πυροδότησε τα εκρηκτικά που ήταν κρυμμένα κάτω από το φόρεμά της.

“Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά καταδιώχτηκαν και συνελήφθησαν. Ο ένας λιντσαρίστηκε και ο δεύτερος τέθηκε υπό κράτηση”, δήλωσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η επίθεση είναι η τρίτη που σημειώνεται στην πόλη σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Την περασμένη εβδομάδα, έκρηξη βόμβας προκάλεσε τον θάνατο πολλών ανθρώπων σε ουρά ATM τράπεζας της πόλης, ενώ, στις 23 Οκτωβρίου, βόμβα η οποία εξερράγη σε σταθμό λεωφορείων σκότωσε τουλάχιστον 5 ανθρώπους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ