Έσωσε την κόρη του από τη φωτιά

 Έσωσε την κόρη του από τη φωτιά

Ένας θαρραλέος πατέρας στη Σκωτία, όταν το διαμέρισμά του έπιασε φωτιά κατάφερε να σώσει το κοριτσάκι του πετώντας το σε έναν περαστικό.

Μια φωτιά, που πιθανόν να ξεκίνησε από τον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμά, έγινε η αιτία να γίνει παρανάλωμα του πυρός το διαμέρισμα του 21χρονου εργάτη  Liam Crocket και της μόλις ενός έτους κόρης του Lilly.

Βλέποντας τις φωτιές να πλησιάζουν, ο νέος πατέρας φώναξε σε έναν περαστικό και εκσφενδόνισε το κοριτσάκι από το παράθυρο στα χέρια του άντρα.

«Το πάτωμα άρχισε να καίει κι έτσι άρπαξα την  Lilly, την τύλιξα με μία κουβέρτα, την αγκάλιασα σφιχτά και έτρεξα στην μπροστινή πόρτα.

Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν μαύρος καπνός. Δεν είχα ορατότητα και ίσα που μπορούσα να αναπνεύσω. Πλησίασα στο παράθυρο για να πάρουμε λίγο αέρα. Νόμιζα ότι θα πεθάνουμε.

Τότε είδα ότι υπήρχαν άνθρωποι κάτω από το παράθυρο. Χωρίς να το σκεφτώ πέταξα την Lilly στην αγκαλιά ενός άντρα. Μόλις είδα ότι είχε σωθεί πήδηξα κι εγώ από το παράθυρο» διηγείται ο Liam.

 

Πηγή: www.mirror.co.uk

 

Διαβάστε επίσης

Θεραπεία για τον HIV τον έσωσε από τη λευχαιμία

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 4χρονου που έπεσε από ύψος 70 μέτρων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ