ΦΩΤΟ-Έπνιξε τα παιδιά του με μαξιλάρι

ΦΩΤΟ-Έπνιξε τα παιδιά του με μαξιλάρι

Ο θυμός και η ζήλια θόλωσαν τον 36χρονο Charles Amon Mihayo από την Αυστραλία, ο οποίος για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του, έπνιξε τα δυο του αγγελούδια.

Ο παιδοκτόνος πατέρας πριν προβεί στην αποτρόπαια πράξη του, γκούγκλαρε την ερώτηση «πώς να σκοτώσω την πρώην γυναίκα μου» και μετά ανάγκασε τα δύο μικρές του κόρες να φορέσουν τα ρούχα μπαλέτου για να του χορέψουν.

Το cd έπαιζε το ‘Let it Go’ από την ταινία Frozen και οι μόλις 3 και 4 ετών κόρες του χόρευαν ξέγνοιαστες χωρίς να μπορούν να φανταστούν με τα αθώα μυαλουδάκια τους τι σκόπευε να κάνει ο αγαπημένος τους μπαμπάς.

Μετά με ένα μαξιλάρι, κάλυψε τα προσωπάκια τους οδηγώντας τα στο θάνατο. Στη συνέχεια τις έπλυνε, τις έντυσε με κανονικά ρούχα και κάλεσε την αστυνομία.

Το μόνο που είπε ο Mihayo στους αστυνομικούς όταν έφθασαν είπε: «Απλώς συνέβη, τώρα και εδώ». Στο δικαστήριο ομολόγησε ότι ήθελε να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του αλλά να είναι και σίγουρος ότι οι κόρες τους δεν θα στενοχωριούνται επειδή δεν βλέπουν συνέχεια τον μπαμπά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ