ΒΙΝΤΕΟ-Κάμερα κατέγραψε απαγωγή

ΒΙΝΤΕΟ-Κάμερα κατέγραψε απαγωγή

Η αστυνομία της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή της απαγωγής μίας γυναίκας το βράδυ της Κυριακής.

Η απαχθείσα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως η 22χρονη Καρλέσα Φρίλαντ Γκάιδερ, η οποία απήχθη στις 21:40 (τοπική ώρα) το βράδυ της Κυριακής στην Τζέρμανταουν της Φιλαδέλφεια.

Το τρίλεπτο βίντεο-σοκ δείχνει έναν άγνωστο να παρκάρει ένα γκρι ή ασημί αυτοκίνητο, ενώ μετά από λίγο το άτομο αυτό φαίνεται να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο του, και χάνεται από το πεδίο που καταγράφει η κάμερα κλειστού κυκλώματος.   

Λίγο αργότερα, ο ίδιος φαίνεται να πλησιάζει την 22χρονη κοπέλα και στη συνέχεια να την τραβάει προς το τέλος του δρόμου.

Αν και το βίντεο δεν κατέγραφε ήχο, η αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα θα φώναζε για βοήθεια, αναφέρει το abcnews.go.com.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα να παλεύει με τον απαγωγέα πριν το αυτοκίνητο αναπτύξει ταχύτητα και εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα, με την αστυνομία της Φιλαδέλφεια να αναφέρει ότι τα πίσω παράθυρα των επιβατών του αυτοκινήτου έσπασαν κατά τη διάρκεια της «μάχης» της απαχθείσας με τον απαγωγέα της.

Τα γυαλιά και το κινητό της Γκάιδερ βρέθηκαν στον δρόμο όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον δράστη.

Τέλος, η αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ