Serial killer ζήτησε την άδεια για να σκοτώσει κατάδικους

Serial killer ζήτησε την άδεια για να σκοτώσει κατάδικους

Ο «πολύ ήσυχος», σύμφωνα με τους συγγενείς, Tiago Rocha, που σκότωσε 39 ανθρώπους επειδή είναι οργισμένος, ρώτησε τους αστυνομικούς που τον οδηγούσαν στο κελί του αν μπορεί να σκοτώσει τους συγκρατούμενούς του. Όπως τους είπε, έχει ακόμα μέσα του πολύ οργή.

Ο κατά συρροή δολοφόνος από τη Βραζιλία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, μετά από «κυνήγι» τεσσάρων ετών. Όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Eduardo Prado, τον ρώτησε «αν θα προσαχθεί σε δίκη και αν σκότωσε κάποιος άλλος στη φυλακή».

«Ακόμα Θέλει να σκοτώσει. Η στάση του είναι πολύ παράξενη» είπε ο Eduardo Prado.

Ο 26χρονος υποστηρίζει ότι έχει οργή από όταν ήταν παιδί επειδή είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν γείτονα. Τις πρώτες του δολοφονίες τις έκανε όταν ήταν 14 ετών και ομολόγησε ότι σκότωσε και τον πατέρα του κι έφαγε ένα κομμάτι της καρδιάς του.

Το τελευταίο θύμα του δολοφόνου με την μοτοσικλέτα, όπως είναι γνωστός, ήταν η 14χρονη Ana Gomes Lidia, που την πυροβόλησε καθώς εκείνη έφευγε από το σπίτι της.

Συνήθιζε να φωνάζει  «ληστεία», πριν τραβήξει τη σκανδάλη, αλλά τελικά έφευγε χωρίς να κλέψει τίποτα.

«Ρωτάει  συνεχώς αν μπορεί να έχει οδοντικό νήμα και όταν τον ρωτάς αν θα σκοτώσει κάποιον με αυτό, απλά γελάει σαρκαστικά» λέει ο αρχηγός της αστυνομίας.

 

Πηγή: www.mirror.co.uk

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ