ΦΩΤΟ-Ερωτικό σκάνδαλο στην κυβέρνηση Κάμερον

ΦΩΤΟ-Ερωτικό σκάνδαλο στην κυβέρνηση Κάμερον

Θύμα της γοητείας μιας 20χρονης καλλονής έπεσε ο Βρετανός υφυπουργός της κυβέρνησης Κάμερον, Μπρουκς Νιούμαρκ.

Ο Νιούμαρκ κάμφθηκε μπροστά στη θέα του κορμιού του ξανθού μοντέλου, που του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της μέσω των social media. Ο Βρετανός υφυπουργός, σε λίγα δευτερόλεπτα ξέχασε την πολιτική του καριέρα, τη σύζυγό του καθώς και τα πέντε παιδιά του. Ενέδωσε, αντάλλαξε μαζί της γυμνές φωτογραφίες και τελικά… «κάηκε» καθώς αποκαλύφθηκε πως όλο αυτό ήταν μια στημένη «παγίδα» σε βάρος του.

 

 

Το 20χρονο μοντέλο παρουσιάστηκε ως Σόφι, και τον προσέγγισε στέλνοντάς του μία γυμνή της φωτογραφία στις 17 Ιουλίου 2014, ζητώντας του να μην τη δείξει σε κανέναν.

«Κάνεις πλάκα. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και σε αντάλλαγμα θα σου στείλω κι εγώ κάτι. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε και οι δύο ένα μυστικό», απάντησε ο Βρετανός υφυπουργός, στέλνοντάς της ως απάντηση μια δική του γυμνή φωτογραφία. Η αλήθεια ωστόσο δεν άργησε να αποκαλυφθεί, μπροστά στα έντρομα μάτια του Νιούμαρκ.

 

 

Το υποτιθέμενο μοντέλο με το όνομα «Σόφι» ήταν ένας… δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Mirror που σκοπό είχε να «εγκλωβίσει» τον Νιούμαρκ. Ο υφυπουργός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την Κοινωνία των Πολιτών, παραιτήθηκε προκαλώντας ένα ακόμα πλήγμα στον Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Νιούμαρκ μιλώντας στο ΒΒC παραδέχθηκε την ενοχή του:

«Υπήρξα χαζός. Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό, κανείς άλλος. Πλήγωσα αυτούς που αγαπούσα περισσότερο».

Η πραγματική… Σόφι είναι ένα μοντέλο 22 ετών από τη Σουηδία που από την πλευρά της δηλώνει «εκνευρισμένη» και «προσβεβλημένη» που κάποιος χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες για αυτόν τον σκοπό, χωρίς καν να ζητήσει την άδειά της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ