Η πτήση που κοστίζει… 23,7 δισ λίρες

Η πτήση που κοστίζει… 23,7 δισ λίρες

 

Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει μια Βρετανίδα, στην προσπάθειά της να κλείσει μέσω διαδικτύου εισιτήρια για εκείνη και τον σύζυγό της. Κι αυτό γιατί παραλίγο να χρεωθεί με περίπου 23,7 δισ. λίρες για εισιτήρια δύο ατόμων μετ’ επιστροφής, από το Μπέρμιγχαμ στην πόλη Φάρο της Πορτογαλίας.

Η Marion Session ήταν έτοιμη να κλικάρει για να επιβεβαιώσει την κράτησή όταν διαπίστωσε ότι το κόστος των αποσκευών για την πτήση της επιστροφής ήταν 23,659,381,921.73 λίρες!

Η Marion ανέβασε στο Facebook τις λεπτομέρειες της κράτησης, γράφοντας: “Πως σας φαίνεται αυτή, καλή τιμή;”

“Προσπάθησα να βρω φτηνές πτήσεις για να πάω ένα διήμερο ταξίδι και να μείνω με καλούς φίλους. Πάτησα στη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο ‘φτηνές πτήσεις’ και με οδήγησε στην ιστοσελίδα eDreams, στην οποία βρήκα εισιτήρια μετ’ επιστροφής και για τους δυο μας στην τιμή των 164 λιρών” τονίζει.

Ευτυχώς, συνεχίζει, “ήμουν σε εγρήγορση και κατάλαβα πριν πατήσω το κουμπί της ‘επιβεβαίωσης΄ ότι το τελικό ποσό που έπρεπε να πληρώσω ήταν 23,659,382,125.95 λίρες”.

“Σκέφτηκα ότι πρέπει να είχα κάνει κάποιο λάθος. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα, όμως τελικά ήμουν πολύ τυχερή που παρατήρησα την τελική τιμή. Τρέμω στην ιδέα του τι μπορεί να είχε συμβεί αν είχα προχωρήσει στην επιβεβαίωση της κράτησης…” είπε η γυναίκα από τη Βρετανία στο  Sky News.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ