Σώζει και…γάμους το iPhone 6

Σώζει και…γάμους το iPhone 6

 

Επί 44 ολόκληρες ώρες περίμενε ένα άντρας έξω από ένα Apple Store προκειμένου να αγοράσει το καινούριο iPhone 6, το οποίο ήθελε να κάνει δώρο στη σύζυγό του για να σώσει το γάμο του.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Darius Wlodarski πήγε στο κατάστημα της Apple στο Bristol της Βρετανίας , δύο μέρες πριν κυκλοφορήσει το κινητό τηλέφωνο. Φυσικά ήταν ο μοναδικός…Οι υπόλοιποι που στήθηκαν στην ουρά, πήγαν την παραμονή της κυκλοφορίας του νέου iPhone. Ο  Darius όμως, ήθελε να είναι απολύτως σίγουρος ότι θα προλάβαινε να αγοράσει ένα iPhone.

Ο 41χρονος οποίος χώρισε από την σύζυγό του Joanna  πριν από ένα μήνα, παραδέχθηκε ότι ήταν ο ίδιος υπεύθυνος για τα προβλήματα στη σχέση τους.

“Μετά από 20 χρόνια γάμου, με χώρισε πριν από ένα μήνα, γιατί δεν ήμουν ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας” ομολογεί. “Έκανα τόσα πολλά πράγματα λάθος, οπότε θέλω να πω συγγνώμη στη σύζυγό μου και την κόρη μου” λέει.

Ο Darius είχε αγοράσει το πρώτο iPhone στη σύζυγό πριν από αρκετά χρόνια και ελπίζει ότι νέο μοντέλο θα της φέρει περισσότερη ευτυχία και ενδεχομένως να την αγγίξει τόσο στην ψυχή ώστε να τον συγχωρέσει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ