ΒΙΝΤΕΟ-Πανικός στους αιθέρες

ΒΙΝΤΕΟ-Πανικός στους αιθέρες

Πανικός προκλήθηκε στους επιβάτες ενός αεροπλάνου της Jet Blue, η καμπίνα του οποίου –κατά τη διάρκεια πτήσης- γέμισε καπνούς αφού πήρε φωτιά ο ένας κινητήρας του αεροπλάνου.

Στο βίντεο που κατέγραψε επιβάτης της πτήσης 1416, που εκτελούσε τη διαδρομή από το Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στο Ώστιν του Τέξας, φαίνεται ο καπνός που έχει γεμίσει την καμπίνα των επιβατών.

Η ανησυχία και ο πανικός που προκλήθηκε στους επιβάτες του αεροσκάφους καταγράφηκε από το κινητό τηλέφωνο του επιβάτη, ενώ φαίνονται και οι μάσκες οξυγόνου που «έχουν πέσει» με σκοπό να εισπνέουν οξυγόνο οι επιβάτες.

Σύμφωνα με το foxct.com, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Το αεροπλάνο ήταν 15 λεπτά στον αέρα όταν παρουσιάστηκε η βλάβη και πετούσε επάνω από τον ωκεανό, μεταφέροντας 147 επιβάτες.

«Τότε η δεξιά μηχανή εξερράγη» αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.  

Ο καπνός ήταν τόσο πυκνός που μετά από κάποιο σημείο δεν μπορούσαν να διακρίνουν τον διπλανό τους, ανέφεραν κάποιοι επιβάτες.

Ο πιλότος κατεύθυνε το αεροσκάφος πίσω στο αεροδρόμιο του Λονγκ Μπιτς πραγματοποιώντας αναγκαστική προσγείωση, ενώ κατά την επιστροφή το αεροπλάνο παρουσίασε αρκετές αναταράξεις που αναστάτωσαν το επιβατικό κοινό.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: YOUTUBE,JukinVideo

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ