ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο άστεγος-Καζανόβα

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο άστεγος-Καζανόβα

 

Θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει ως τον Καζανόβα των δρόμων του Μανχάταν. Ο 26χρονος Τζο, άστεγος, καταφέρνει να εξασφαλίζει στέγη τα περισσότερα βράδια, βρίσκοντας κάθε φορά και διαφορετική ερωμένη.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο Τζο μπαίνει σε μαγαζιά και παίρνει δωρεάν δείγματα από αποσμητικά και τζελ για τα μαλλιά, ενώ ό,τι χρήματα μαζεύει, ζητιανεύοντας, τα ξοδεύει για την εμφάνισή του, καθώς φροντίζει να είναι πάντα περιποιημένος.

Παρότι έχει μόνο τέσσερα διαφορετικά “συνολάκια” για να φοράει, δηλώνει ότι η αλαζονεία και η έπαρση που έχει, γοητεύει τις γυναίκες που τον καλούν σπίτι τους πολλές φορές. 

” Η Νέα Υόρκη είναι μια καταπληκτική πόλη με 8 εκατ. κατοίκους οπότε μπορείς να έχεις διαφορετική γυναίκα όποτε θες” λέει ο ίδιος.

“Εγώ θα πάω με οποιαδήποτε γυναίκα και θα τους πω ότι τις αγαπάω, ότι θέλω να τις παντρευτώ μόνο για να περάσω καλά”, τονίζει και περιγράφοντας πως πέρασε το προηγούμενο βράδυ λέει ότι πήγε για ποτό με μια κυρία, έφαγαν αστακό και μετά κοιμήθηκε σπίτι της.

Ο Τζό παραδέχεται ότι καταναλώνει άφθονες ποσότητες αλκοόλ κάθε μέρα, ενώ αναφέρει ότι τον έδιωξε η μητέρα του από το σπίτι όταν βρήκε ναρκωτικά. Ωστόσο, δεν το μετανιώνει.

“Μπορεί να κοιμάμαι 2-3 μέρες την εβδομάδα σε χαρτόνι, όμως ξυπνάω κάθε μέρα και κάνω κυριολεκτικά ότι θέλω.

“Οι γυναίκες με ξυπνάνε 7 το πρωί και μου λένε ότι πρέπει να φύγω. Όμως ξυπνάω με χρήματα στο πορτοφόλι μου. Πρέπει να μην δείχνω άστεγος, πηγαίνω στα μαγαζιά βάζω τζελ στα μαλλιά μου, αγοράζω ένα Red Bull και πηγαίνω βόλτα”, σημειώνει.

 

Πηγή:Elite Daily/ Mirror

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ