“Ομπάμα επέστρεψα…” λέει ο αδίστακτος εκτελεστής του δημοσιογράφου

 “Ομπάμα επέστρεψα…” λέει ο αδίστακτος εκτελεστής του δημοσιογράφου 

 

Σοκ προκαλούν οι εικόνες του αποκεφαλισμού ενός ακόμη Αμερικανού δημοσιογράφου από τους τζιχαντιστές. Πριν από λίγο αναρτήθηκε στο youtube ένα βίντεο (το οποίο πλέον έχει κατέβει και η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί) στο οποίο φαίνεται ένας μαυροφορεμένος άνδρας με αγγλική προφορά να αποκεφαλίζει τον Στίβεν Σότλοφ.

Στο βίντεο ο Στίβεν Σότλοφ ακούγεται να λέει το εξής μήνυμα που προφανώς του υπαγόρεψαν οι εκτελεστές του.

“Ομπάμα, η εξωτερική παρεμβατική πολιτική σου στο  Ιράκ υποτίθεται ότι ήταν για να διασωθούν οι αμερικανικές ζωές και τα συμφέροντα της χώρας, άρα γιατί εγώ πληρώνω το τίμημα της παρέμβασή σου με τη ζωή μου Δεν είμαι ένας Αμερικανός πολίτης Έχετε ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογούμενων πολιτών και έχουμε χάσει χιλιάδες στρατιώτες μας σε προηγούμενες μάχες  ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, άρα που είναι το συμφέρον των ανθρώπων στην αναζωπύρωση αυτού του πολέμου

 

 

Στη συνέχεια παίρνει το λόγο ο δήμιος και λέει: “Ομπάμα επέστρεψα και επέστρεψα λόγω της αλαζονικής εξωτερικής πολιτικής σας προς το Ισλαμικό κράτος, λόγω της επιμονής σας να συνεχίζεται τους βομβαρδισμούς στη Μοσούλη και παρά τις σοβαρές προειδοποιήσεις μας. Εσύ Ομπάμα, δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από τις πράξεις σου παρά ακόμα έναν αμερικανό πολίτη. Έτσι, ακριβώς όπως οι πύραυλοί σου συνεχίζουν να πλήττουν τους ανθρώπους μας, το μαχαίρι μας θα συνεχίσει να χτυπά τους λαιμούς των ανθρώπων σας”.

 

Στο τέλος ο δήμιος εμφανίζεται  να κρατά από το λαιμό έναν βρετανό όμηρο και να εκτοξεύει νέες απειλές ότι θα έρθει η σειρά του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ