Τάισε την κ��ρη της σκουλήκια για να …αδυνατίσει

Τάισε την κόρη της σκουλήκια για να …αδυνατίσει

Η μητέρα μιας έφηβης υποψήφιας των καλλιστείων τάισε την κόρη της κεστοειδείς σκώληκες που υποτίθεται ότι θα την βοηθούσαν να αδυνατίσει!

Η νοσοκόμα Maricar Cabral-Osori διηγείται ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου εργάζεται. Μια μητέρα έφερε εσπευσμένα την έφηβη κόρη της επειδή φοβήθηκε μήπως είναι έγκυος λόγω των έντονων κοιλιακών πόνων που είχε.

Όμως όταν το κοριτσάκι  πήγε στην τουαλέτα άρχισε να ουρλιάζει πανικόβλητο καθώς λεκάνη γέμισε με σκουλήκια. Κάτωχρη η μητέρα της ομολόγησε ότι είχε αγοράσει αυγά κεστοειδών σκωλήκων από το Μεξικό και τα πρόσθετε στο φαγητό της ώστε να μην παχαίνει.

«Συγγνώμη, ξέρεις ότι το έκανα μόνο για να δείχνεις λεπτότερη. Χρειαζόσουν λίγη βοήθεια πριν από τα καλλιστεία» απολογήθηκε η μητέρα στην κόρη της.

Η κυρία  Cabrai-Osori λέει ότι τα σκουλήκια ήταν τόσο μακριά που δεν μπορούσαν να τα βγάλουν από την τουαλέτα.

Το συγκεκριμένο είδος σκουληκιών χρησιμοποιούνται τα τελευταία εκατό χρόνια ως βοηθητικά απώλειας βάρους αλλά η συγκεκριμένη τακτική είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η πρόσληψη αυτών των σκουληκιών  μπορεί να προκαλέσει ένα ευρύ φάσμα παρενεργειών ενώ μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Δεν είναι σπάνιοι οι πόνοι στην κοιλιά, οι ναυτίες, η διάρροια και η έλλειψη βιταμινών από τον υποσιτισμό.

Τα σκουλήκια προσκολλώνται στο εντερικό τοίχωμα και απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά και τις θερμίδες. Συχνά αυτά τα σκουλήκια μπορούν να φθάσουν και τα 9 μέτρα και να μείνουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα για περισσότερα από 20 χρόνια.

 

Πηγή: www.dailymail.co.uk

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ