ΦΩΤΟ-Αγοράκι με χέρια γίγαντα
Ένας 8χρονος Ινδός έχει αφήσει τους γιατρούς άναυδους καθώς τα χέρια τους για άγνωστους έως τώρα λόγους πρήστηκαν τόσο που μοιάζουν με χέρια γίγαντα.
Ο Kaleem, από την Ινδία δυσκολεύεται πλέον να φέρει εις πέρας ακόμα και απλές καθημερινές κινήσεις, όπως να πλυθεί, να φάει και να φορέσει τα ρούχα του. Ούτε λόγος φυσικά για να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών.
Η 27χρονη μητέρα του Haleema, υποστηρίζει ότι ήξερε από την γέννησή του ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί . Όσο το παιδί αναπτυσσόταν όμως, το μέγεθος της παλάμης του αναπτυσσόταν ακόμα πιο πολύ.
Εξαιτίας της εμφάνισής του αλλά και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, ο μικρός σταμάτησε το σχολείο. «Δεν πάω σχολείο επειδή ο δάσκαλος είπε ότι τα άλλα παιδιά φοβούνται τα δάχτυλά μου» λέει ο Kaleem και συνεχίζει: «Πολλά από τα παιδιά με χτυπάνε και με κυνηγούν». Ενδεχομένως οι γιατροί θα μπορούσαν να εγχειρήσουν τα χέρια του παιδιού αλλά δεν είναι βέβαιοι για το αν θα μπορέσουν να ανακτήσουν την πλήρη λειτουργία τους. Εκτός όμως από την ανησυχία για το αποτέλεσμα, οι γονείς του είναι οικονομικά ανήμποροι να στηρίξουν μια τέτοια διαδικασία.
Δείτε τις φωτογραφίες

Καύσιμα: Πότε θα περάσουν οι μειώσεις στην αμόλυβδη βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης – Αναλυτικό ρεπορτάζ
Πάσχα 2026: Όπου φύγει – φύγει οι Αθηναίοι – Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά
«Φωτιά» στα εργοστάσια: Ο Ελληνικός Στρατός παράγει 400 drones τον μήνα – Στόχος τα 1.000
Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο όσοι έχουν τέλεια όραση μπορούν να εντοπίσουν τον σκύλο μέσα σε 13 δευτερόλεπτα
Πάσχα: Το εορταστικό ωράριο μέχρι το Μεγάλο Σάββατο – Τι ώρα κλείνουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ σήμερα
Ιερουσαλήμ: Άνοιξαν οι Άγιοι Τόποι που ήταν κλειστοί από τις 28 Φεβρουαρίου – Δείτε βίντεο
ENIKOS NETWORK
ΣΦΕΕ: Η Πολιτεία αρνείται να αναγνωρίσει τα οφέλη των κλινικών μελετών