ΦΩΤΟ-Σούπερ μόντελ αγνοείται επί 12 ημέρες

ΦΩΤΟ-Σούπερ μόντελ αγνοείται επί 12 ημέρες

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης απηύθυνε έκκληση προς το κοινό να παράσχει πληροφορίες για το σούπερ μοντελ Αταουί Ντενγκ καθώς η τύχη της νεαρής κοπέλας αγνοείται επί δώδεκα ημέρες.

Η τελευταία φορά που κάποιος είχε δει την 22χρονη μαύρη καλλονή από το Σουδάν ήταν την Τετάρτη 6 Αυγούστου του 2014 στην 48η Λεωφόρο κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία της κοπέλας η οποία αναφέρεται επισήμως ως Αταουί Ντενγκ- Χόπκινς. Η καλλονή από το Σουδάν έχει ύψος 1,85 μέτρα, βάρος 50 κιλά και μαύρα μαλλιά, αλλά στην ανακοίνωση της αστυνομίας δεν αναφέρονται τα χαρακτηριστικά του ενδύματος που φορούσε κατά τη στιγμή της εξαφάνισης της, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης η κοπέλα πιθανόν να έπασχε από πρόσφατη κατάθλιψη.

Η νεαρή γυναίκα, που είναι διεθνώς αναγνωρίσιμη από τα ξυρισμένα μαλλιά της είναι γνωστή στο χώρο της μόδας από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Παρισιού. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους οίκους μόδας όπως ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ ενώ έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά μόδας όπως το Vogue, το Glamour, το Elle και άλλα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή ΦΩΤΟ: twitter@TrumpModels, twitter@villagevoice, twitter@DNAinfo

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ