Ανήλικοι σκότωσαν 8χρονο για την… περιπέτεια

Ανήλικοι σκότωσαν 8χρονο για την… περιπέτεια

Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία δύο παιδιών 9 και 13 ετών στην Κίνα ότι δολοφόνησαν έναν 8χρονο επειδή έψαχναν έναν τρόπο να… «σκοτώσουν» την ώρα τους.

Τα δύο παιδιά που ανήκουν σε συμμορία, ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον μικρό Τζάνγκ Τάι σε δρόμο στα βορειοδυτικά της επαρχίας Χεμπέι. Όταν παράτησαν το παιδί στον δρόμο ήταν αιμόφυρτο αλλά ημιλυπόθυμο. Λίγη ώρα αργότερα τον εντόπισαν περαστικοί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Τα μέλη της συμμορίας κρίθηκαν οι κύριοι ύποπτοι και συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησαν το έγκλημα και το δικαιολόγησαν λέγοντας ότι βαριόντουσαν και ήθελαν να κάνουν κάτι συναρπαστικό.

Όπως δήλωσαν οι γονείς του Τάι, ο μικρός είχε πέσει πολλές φορές θύμα εκφοβισμού. Ο παππούς του εξήγησε ότι ο 8χρονος έπαιζε στην αυλή μέχρι που ένας άλλο αγόρι τον πληροφόρησε ότι ο Τάι έφυγε με την συμμορία γιατί του υποσχέθηκαν ότι δεν θα τον ξαναπειράξουν αν πάει μαζί τους.

Ο 67χρονος θορυβήθηκε, λέγοντας πως «ήξερα ότι ένας από αυτούς είναι νταής.Ο εγγονός μου, μου είχε πει ότι αποκαλούν αυτό το αγόρι “Big Brother” (Μεγάλο Αδελφό) και ότι όποτε ήθελε κάποιος να τον ακολουθήσει έπρεπε να το κάνει, αλλιώς τον απειλούσε», επισημαίνοντας ότι «ο νταής δεν συμπαθούσε τον εγγονό μου επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει το χαρτζιλίκι του».

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/

 

Διαβάστε επίσης

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Ηράκλειο

Γαλλία- Στη φυλακή Ρομά που ανάγκαζαν τα παιδιά τους να κλέβουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ