Η πιο “μισητή” μαζορέτα του διαδικτύου

Η πιο “μισητή” μαζορέτα του διαδικτύου 

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η μαζορέτα Κένταλ Τζόουνς με τις φωτογραφίες της δίπλα σε νεκρά ζώα. Η 19χρονη Αμερικανίδα από το Τέξας κυνηγάει άγρια θηράματα στην Αφρική μαζί με τον κυνηγό πατέρα της εδώ και δέκα χρόνια και αρέσκεται στο να κοινοποιεί στα social media φωτογραφίες με σκοτωμένα από το όπλο της ζώα, τα οποία είναι υπό εξαφάνιση.

 

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν προκαλέσει την οργή πολλών χρηστών με συνέπεια να έχει ξεκινήσει διαδικτυακή προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών, προκειμένου η Κένταλ να κλείσει την σελίδα της. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη δύο εκστρατείες κατά της Τζόουνς στο διαδίκτυο: μια με τίτλο “Βοήθησε να σταματήσουμε το κυνήγι της Κένταλ Τζόουνς στην Αφρική” και μια δεύτερη με τίτλο “Αφαιρέστε τη σελίδα της Κένταλ Τζόουνς από το facebook”.  Μέχρι τώρα έχουν μαζευτεί 331.054 ηλεκτρονικές υπογραφές και ο στόχος είναι να φτάσουν τις 500.000.

Οι υπεύθυνοι των εκστρατειών κατηγορούν το facebook ότι δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι η 19χρονη μαζορέτα προωθεί τη βία κατά των ζώων μέσω της σελίδας της και ζητούν την προσωπική παρέμβαση του Μαρκ Ζούκενμπεργκ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Η μαζορέτα που σκοτώνει άγρια ζώα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ