Bild: Ζητούν 48.000 ευρώ για τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ

Bild: Ζητούν 48.000 ευρώ για τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία μετά την αποκάλυψη της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Bild», ότι εκλάπησαν και πωλούνται τα ιατρικά αρχεία της νοσηλείας του Μίχαελ Σουμάχερ.

Ο Σουμάχερ, που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, εισήχθη και παρέμεινε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ πόλης για περίπου 6 μήνες.

Πριν από λίγες ημέρες, αφού βγήκε από το κώμα ο πρώην Γερμανός πιλότος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης, όπου και θα συνεχίσει την αποκατάσταση.

Σύμφωνα με την Bild τα κλεμμένα έγγραφα προσφέρονται στο γερμανικό, γαλλικό και αγγλικό Τύπο για 60.000 ελβετικά φράγκα, δηλαδή 48.000 ευρώ, ενώ στο υλικό περιέχονται και τα έγγραφα που σχετίζονται με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Μπορείς μόνο να αηδιάσεις» σχολίασε η μάνατζερ και εκπρόσωπος Τύπου του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, και προειδοποίησε ότι «η αγορά εγγράφων/προσωπικών δεδομένων, καθώς και η δημοσίευσή τους, είναι παράνομη»..

«Τα έγγραφα αυτά δεν θα πρέπει να αγοραστούν ή να δημοσιευτούν. Θα δράσουμε με όλους τους τρόπους για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο» πρόσθεσε.

Την υπόθεση ερευνά ήδη η αστυνομία.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ