ΒΙΝΤΕΟ-Χορεύοντας με τους καρχαρίες

ΒΙΝΤΕΟ-Χορεύοντας με τους καρχαρίες

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Αυστραλιανή σφαγή των καρχαριών,  η Hannah Fraser, το υποβρύχιο μοντέλο που είναι γνωστή ως «γοργόνα», τόλμησε να βουτήξει ανάμεσα σε ένα κοπάδι τίγρεις στις Μπαχάμες μόνο με το μπικίνι της.

Οι καρχαρίες-τίγρεις είναι είδος υπό εξαφάνιση και με αυτό τον τρόπο, η καλλιτέχνης ήθελε να δείξει ότι μπορούμε να συμβιώσουμε.

Τα κήτη μήκους 17 μέτρων φαίνονται να ακολουθούν τον χορό της, δείχνουν ενδιαφέρον για τη παρουσία της αλλά δεν φαίνονται καθόλου επιθετικά. Το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσα από την παρακινδυνευμένη επίδειξη χορού η Fraser είναι ότι πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος εναντίον των καρχαριών.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η «γοργόνα» κινείται συνεχώς για να μην την κατασπαράξουν ενώ δεν διστάζει να χαϊδέψει κάποιους από αυτούς στο κεφάλι. Παρά την άνεση που δείχνει στον φακό, πριν το τολμηρό εγχείρημα, αποχαιρέτησε την οικογένειά της γιατί δεν ήξερε αν θα κατάφερνε να βγει στην επιφάνεια ζωντανή.

Η Hannah Fraser μπορεί να κρατά την αναπνοή της για δυο λεπτά και καταδύεται σε βάθος σχεδόν 15 μέτρων.

Για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο γύρισμα χρειάστηκαν πέντε ημέρες ενώ θα αποτελεί τμήμα ενός ντοκιμαντέρ με τον τίτλο: «Τα δάκρυα μιας γοργόνας».

Τις απίστευτες εικόνες κινηματογράφησε ο βραβευμένος με Emmy κινηματογραφιστής Shawn Heinrichs.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ