ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Selfie από το …κεφάλι του Χριστού

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Selfie από το …κεφάλι του Χριστού

Όλο τον κόσμο στα πόδια του ήθελε ο ιδιοκτήτης ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου που εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες για να σκαρφαλώσει στο κεφάλι του διάσημου αγάλματος του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η selfie που τράβηξε από τα 38 μέτρα ύψος ο 31χρονος  Lee Thompson, διακινδυνεύοντας πραγματικά τη σωματική του ακεραιότητα, κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο για την πρωτοτυπία της.

 Πώς τα κατάφερε; Έπεισε το τουριστικό συμβούλιο της Βραζιλίας  να του επιτρέψει να επισκεφτεί το εσωτερικό του αγάλματος. Για να φθάσει στην κορυφή χρειάστηκε να αναρριχηθεί στα στενά σκαλοπάτια που υπάρχουν μέσα στο άγαλμα. Η δύσκολη και κοπιαστική ανάβαση διάρκεσε περίπου μισή ώρα. Ο Λονδρέζος τουριστικός πράκτορας λέει ότι άξιζε τόσο ο κίνδυνος όσο και η κούραση για να δει όλη την πόλη από ψηλά.

«Νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη selfie από την κορυφή του Χριστού Λυτρωτή» δήλωσε, περήφανος για το κατόρθωμά του, μόλις κατέβηκε . «Η ανάβαση μου πήρε περίπου 25 λεπτά. Το άγαλμα είναι υπό κατασκευή μετά από μια καταιγίδα που το έπληξε κι έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάρω την άδεια να επισκεφτώ το εσωτερικό του. Έκανε πολύ ζέστη μέσα στο άγαλμα και ήταν κλειστοφοβικά και τρομακτικά» δήλωσε ο 31χρονος περιγράφοντας την εμπειρία του. «Όταν έβγαλα το κεφάλι μου από την κορυφή,  μου κόπηκε η ανάσα. Η θέα ήταν πραγματικά απίστευτη . Είναι η πιο διασκεδαστικό selfie που έχω βγάλει…».

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Δείτε το βίντεο από την αναρρίχηση…

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ