Κατάσχεσαν ναρκωτικά αξίας 13 εκατ. ευρώ

Οι ιταλικές αρχές κατέσχεσαν έναν τόνο και 270 κιλά κάνναβης σε φορτηγό με αλβανικές πινακίδες στο Μπάρι. Η "Guardia di Finanza", η ιταλική οικονομική αστυνομία... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Κατάσχεσαν ναρκωτικά αξίας 13 εκατ. ευρώ

Οι ιταλικές αρχές κατέσχεσαν έναν τόνο και 270 κιλά κάνναβης σε φορτηγό με αλβανικές πινακίδες στο Μπάρι. Η “Guardia di Finanza”, η ιταλική οικονομική αστυνομία, ανακοίνωσε ότι τα ναρκωτικά ήταν μοιρασμένα σε 1.777 πακέτα και ότι το φορτίο έφθασε από την Αλβανία και η αξία του ανέρχεται σε 13 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τελωνειακές αρχές κατά την διάρκεια ελέγχου παρατήρησαν μια στρέβλωση στο τρέιλερ του φορτηγού και ύστερα από ενδελεχή έλεγχο του οχήματος, ανακαλύφθηκε η κάνναβη που ήταν κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του φορτηγού, έναν 34χρονο Αλβανό, ο οποίος κρατείται σε φυλακή στο Μπάρι με την κατηγορία της διεθνούς διακίνησης ναρκωτικών.

 

Διαβάστε επίσης

Έκανε εξαγωγή ηρωίνης στην Ιταλία

Ένα φορτηγό… ναρκωτικά

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google