Μετρούν μέχρι το…”10″

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες,  η δεύτερη σύσκεψη των διεγραμμένων από τη ΝΔ, προκειμένου να συγκροτήσουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα, με βάση τις πρόνοιες του Κανονισμού της Βουλής που απαιτεί τη συμφωνία δέκα βουλευτών.

Στην πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί, παρότι υπήρξε κοινή συνισταμένη, δεν κατέληξαν σε κάποια απόφαση, ενώ οι βουλευτές ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος θα παραβρεθεί στη βραδινή συνάντηση. Εκτιμάται πάντως ότι μέχρι το βράδυ θα συμπληρωθεί ο αριθμός των “δέκα” που απαιτείται για συγκρότηση ξεχωριστής κοινοβουλευτικής ομάδας.

 

Οι οκτώ βουλευτές που πήραν μέρος στη σύσκεψη ήταν οι: Κώστας Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, Μίκα Ιατρίδη, Μαρία Κόλια -Τσαρουχά, Έλενα Κουντουρά, Σπύρος Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς , Μιχάλης Γιαννάκης. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης,που έχει προσχωρήσει στην κίνηση του Πάνου Καμμένου. Επίσης, ο  Χρήστος Ζώης, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Καμμένο, αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα το βράδυ, ενώ πρόθυμος να προσχωρήσει φέρεται και ο Γιώργος Βαγιωνάς. Αντίθετα, ο Γιώργος Βλάχος διευκρίνισε σε δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”. “Αν δεν με θέλει η ΝΔ, θα πάω σπίτι μου. Αυτή τη στιγμή όμως δεν πάω πουθενά”, είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ