ΒΙΝΤΕΟ-Γάτα σώζει αγοράκι από άγριο σκύλο

ΒΙΝΤΕΟ-Γάτα σώζει αγοράκι από άγριο σκύλο

Ένα αγόρι στην Καλιφόρνια που δέχτηκε επίθεση σκύλου κι έπεσε από το ποδήλατό του σώθηκε χάρις στην άμεση επέμβαση της γάτας του, η οποία όταν είδε τη σκηνή επιτέθηκε στον σκύλο και τον… έτρεψε σε άτακτη φυγή, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε σήμερα στο YouTube.

Το βίντεο, το οποίο διαδόθηκε γρήγορα στο Ίντερνετ, δείχνει ένα μικρό αγόρι να παίζει σε δρόμο του Μπέικερσφιλντ όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένας σκύλος, το αρπάζει από το πόδι και το τραβάει ρίχνοντάς το από το ποδήλατο.

Μία σκουρόχρωμη γάτα εμφανίζεται ξαφνικά κι επιτίθεται στον σκύλο, τον οποίο μάλιστα καταδιώκει στον δρόμο αναγκάζοντάς τον να απομακρυνθεί από το σημείο εκείνο μέχρι που μία γυναίκα σπεύδει να βοηθήσει τον μικρό.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το βίντεο ελήφθη από κάμερες ασφαλείας και μάλιστα έδειξαν φωτογραφίες από τα βαθιά τραύματα του αγοριού.

“Ευτυχώς δεν έγιναν τα χειρότερα. Ο γιός μου είναι καλά”, έγραψε ο πατέρας του παιδιού Ρότζερ Τριαντάφιλο κάτω από το αναρτημένο βίντεο.

Η αστυνομία του Μπέικερσφιλντ ανακοίνωσε ότι ο σκύλος που επιτέθηκε στο αγόρι είναι 8 μηνών και διασταύρωση λαμπραντόρ με τσόου-τσόου. Μετά την επίθεση παραδόθηκε από τους ιδιοκτήτες του στις αρμόδιες αρχές και βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να θανατωθεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες του σκύλου, που μένουν στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια του αγοριού, είπαν ότι στον σκύλο τους δεν άρεσαν ούτε τα παιδιά, ούτε τα ποδήλατα…

Δείτε το βίντεο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή YouTube 23ABCnews

Διαβάστε επίσης

Σκύλος έκανε μπάνιο στη… γάτα

Η γάτα… σκύλος!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ