Ο Ρέντσι μειώνει τις κρατήσεις

Ο Ρέντσι μειώνει τις κρατήσεις

Η μηνιαία μείωση μέχρι 80 ευρώ σε κρατήσεις και φόρους, που αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης Ρέντσι, θα ισχύσει και για τους Ιταλούς πολίτες που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, όπως έκανε γνωστό σήμερα η ιταλική Υπηρεσία Είσπραξης Φόρων.

Η συγκεκριμένη μείωση αφορά κυρίως όσους έχουν εισοδήματα που δεν υπερβαίνουν – μικτά – τις 26.000 ευρώ το χρόνο.

Δεν θα μπορούν ωστόσο να επωφεληθούν από το μέτρο αυτό όσοι πολίτες διαθέτουν εισοδήματα από ενοικίαση ακινήτων και άλλες πηγές, με τα οποία ξεπερνούν το καθορισμένο όριο ετήσιων εισοδημάτων.

Για να αποδείξει ότι εννοεί να τηρήσει τις υποσχέσεις του, τις περασμένες ημέρες, ο Ρέντσι αποφάσισε να αναρτήσει στο Twitter φωτογραφία με απόκομμα της κεντρικής μηχανογράφησης του ιταλικού δημοσίου, το οποίο δείχνει ότι η μείωση των κρατήσεων και φόρων κατά 80 ευρώ τον μήνα, έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται.

«Αν η Ευρώπη μας δώσει διαφορετικά περιθώρια, διαφορετικούς κανόνες, θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε τα ογδόντα αυτά ευρώ το μήνα και για τους συνταξιούχους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν δελτίο παροχής υπηρεσιών. Θα τα καταφέρουμε», έγραψε ο Ιταλός πρωθυπουργός στο Διαδίκτυο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ