ΦΩΤΟ-Βρήκε τη βιολογική της μητέρα μέσω facebook

ΦΩΤΟ-Βρήκε τη βιολογική της μητέρα μέσω facebook

 

Τη βιολογική της μητέρα βρήκε μια νεαρή κοπέλα από την Πενσιλβάνια, μετά από 23 χρόνια που είχε δοθεί για υιοθεσία. Η Νάταλι Μπέιντερ, με μια αναζήτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook,η οποία κράτησε μόλις 15 λεπτά, κατάφερε να εντοπίσει την πραγματική της μητέρα, όπου της απέστειλε αίτημα φιλίας, ενώ όπως αναφέρει το DailyMail, η μητέρα αρχικά δεν αναγνώρισε την κόρη της και δεν αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας που της είχε αποστείλει.

Τελικά το «μεγάλο μυστικό» αποκαλύφθηκε από τον αδελφό της Νάταλι, Πέιτον, στον οποίο είχε εξομολογηθεί κατά την διάρκεια μίας συνομιλίας τους στο facebook, ότι είναι αδέλφια.

Σημειώνεται ότι η Νάταλι είχε δοθεί για υιοθεσία, λόγω της δυσχερούς  οικονομικής κατάστασης της μητέρας της, η οποία δεν της επέτρεπε να τη μεγαλώσει.

Η μητέρα της κρατούσε επαφή μέχρι κάποια στιγμή με τους θετούς γονείς της, αλλά έχασε τα ίχνη τους λίγα χρόνια αργότερα, ενώ μάνα και κόρη λόγω απόστασης δεν έχουν συναντηθεί ακόμα από κοντά, αλλά μιλούν καθημερινά, καλύπτοντας το κενό τόσων χρόνων.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Πηγή φωτογραφιών DailyMail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ