Σάντουιτς με ζαμπόν, τυρί και… κοκαΐνη

Σάντουιτς με ζαμπόν, τυρί και… κοκαΐνη

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε έναν Κολομβιανό, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα περίεργο… σνακ: ένα σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί, μέσα στο οποίο είχε κρύψει 100 και πλέον γραμμάρια κοκαΐνη.

Ο 29χρονος άνδρας, που συνελήφθη σε ένα σταθμό λεωφορείων στο Μπενιδόρμ, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στις ακτές της Μεσογείου, θεωρείται ύποπτος για «διακίνηση ναρκωτικών», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Μια φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ισπανικές αρχές απεικονίζει ένα κομμάτι ψωμί κομμένο στα δύο, ενώ μέσα του διακρίνονται φέτες ζαμπόν και τυριού όπως και 9 μικρά κυλινδρικά πακέτα λευκού χρώματος, τυλιγμένα προσεκτικά με πλαστικό, όπου είχαν κρυφτεί τα ναρκωτικά.

Σε έρευνες που διεξήγαγε η αστυνομία στην κατοικία του άνδρα στο Μπενιδόρμ, ανακάλυψε «ένα κιλό και πλέον κοκαΐνη σε σκόνη και σε πακέτα, όπως και κάνναβη και εργαλεία για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών».

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης το συγκάτοικο του φερόμενου εμπόρου ναρκωτικών, επίσης Κολομβιανό υπήκοο, 20 ετών.

 

Πηγή φωτό: prensalibre.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ