ΒΙΝΤΕΟ-Κάμερα καταγράφει αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι

ΒΙΝΤΕΟ-Κάμερα καταγράφει αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι

Συγκλονιστικές εικόνες από τον βομβαρδισμό στο Χαλέπι δύο αεροδρομικών επιδρομών κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δεκάδες άτομα έχουν θαφτεί κάτω από τα συντρίμμια μετά τον διπλό βομβαρδισμό στο Χαλέπι. Κάτω από τα συντρίμμια ακούγονται φωνές ενώ παιδιά ψάχνουν τους γονείς τους. Την ώρα που κάτοικοι της πολύπαθης πόλης της Συρίας προσπαθούν να απεγκλωβίσουν φίλους και συγγενείς, μια δεύτερη αεροπορική επιδρομή καταγράφηκε από την κάμερα και σκόρπισε πανικό και θάνατο.

Την ίδια ώρα 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν  όταν τέσσερα βλήματα όλμου έπληξαν το Τεχνικό Ινστιτούτο Μπαντρ αλ-Ντιν αλ-Χουσέιν στο κέντρο της Δαμασκού, μετέδωσαν τα συριακά μέσα ενημέρωσης.

Οι δυνάμεις του συριακού καθεστώτος έχουν απωθήσει τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις από τα περίχωρα της πρωτεύουσας, όμως κάτοικοι αναφέρουν ενίσχυση των επιθέσεων με ρουκέτες και όλμους εναντίον των κεντρικών περιοχών της Δαμασκού τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι τρομακτικές εικόνες καταγράφονται λίγες ημέρες από τις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί για τις 3 Ιουνίου και μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ ότι θέτει για τρίτη φορά υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές.

Δείτε το βίντεο από το Star channel

 

Διαβάστε επίσης

Στη συνθήκη για τα χημικά όπλα η Συρία

Συρία: Πάνω από 73.000 νεκροί το 2013

Συρία: Δολοφόνησαν 11.000 κρατούμενους

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ