ΒΙΝΤΕΟ-Ναυάγιο: Εξαγριωμένοι γονείς χτύπησαν αξιωματούχους της Ακτοφυλακής

ΒΙΝΤΕΟ-Ναυάγιο: Εξαγριωμένοι γονείς χτύπησαν αξιωματούχους της Ακτοφυλακής

Ο θρήνος και η οργή δεν έχουν τέλος για τους γονείς των παιδιών που επέβαιναν στο πλοίο που ναυάγησε στα ανοιχτά της Νότιας Κορέας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εξοργισμένοι γονείς εισέβαλαν στο γραφείο του υποδιευθυντή της ακτοφυλακής στο Τζίντο. Αφού τον έσυραν προς το λιμάνι από όπου αναχωρούν τα πλοία με τους δύτες, του έσκισαν το πουκάμισο, τον χτύπησαν και τον χαστούκισαν.

Στη συνέχεια τον υποχρέωσαν, μαζί με τον υφυπουργό Πολεμικού Ναυτικού, Λι Τζου-Γιουν, και τον επικεφαλής της Ακτοφυλακής, Κιμ Σέοκ-Κιουν, να περάσουν τη νύχτα στο λιμάνι, καθισμένοι στο έδαφος.

«Πώς μπορείτε να μας κοροϊδεύετε; Πώς θέλετε να πιστέψουμε ότι ήσασταν εκεί στο σημείο του ναυαγίου και προσπαθούσατε να σώσετε τα παιδιά μας;» φώναζε μια εξαγριωμένη μητέρα.

Οι οικογένειες κατηγορούν τις Αρχές ότι, στις περιγραφές τους, υπερέβαλαν την έκταση της επιχείρησης διάσωσης, ενώ εκείνοι διαπίστωσαν μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, όταν μετέβησαν, με πλοίο, στον τόπο της καταστροφής.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν σε απόσταση μερικών μέτρων από τη σκηνή του επεισοδίου, δεν αντέδρασαν και οι τρεις άνδρες μόλις που υπερασπίσθηκαν τους εαυτούς τους, ένδειξη της απροθυμίας των αρχών να τροφοδοτήσουν ακόμη περισσότερο την οργή των οικογενειών, σε μια χώρα στην οποία η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.

 

 

Πηγή βίντεο: youtube, χρήστης: Incredible Channel

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ