Χτύπησαν και έδεσαν 65χρονο

Χτύπησαν και έδεσαν 65χρονο

Με εκδορές στο πρόσωπο, το λαιμό και τα ζυγωματικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, 65χρονος από το Ξυλοφάγου ο οποίος χτυπήθηκε από αγνώστους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις εννέα το βράδυ της Δευτέρας δύο άτομα εισήλθαν από την κουζίνα, στην οικία 65χρονου. Οι άγνωστοι αφού τον έσπρωξαν στο πάτωμα, στη συνέχεια τον έδεσαν με γραβάτα που βρήκαν στο σπίτι και άρχισαν να τον χτυπούν προσπαθώντας να του αποσπάσουν πληροφορίες για χρήματα και χρυσαφικά που ενδεχομένως να κατείχε.

Οι δύο άγνωστοι αναχώρησαν από την οικία χωρίς μέχρι στιγμής η Αστυνομία να γνωρίζει κατά πόσον κατάφεραν να πάρουν οτιδήποτε.

Ο 65χρονος σε κατάσταση σοκ κατάφερε να λυθεί, μετέβη σε γειτονικό του σπίτι και ενημέρωσε τους ενοίκους οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέλη του Σώματος μετέβησαν στην οικία και άρχισαν έρευνες.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει εκδορές στο πρόσωπο, το λαιμό και τα ζυγωματικά.

 

 

Πηγή: sigmalive.com

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ