Τιμοσένκο: Οι Ρώσοι με υπέκλεψαν και μόνταραν τη συνομιλία…

Τιμοσένκο: Οι Ρώσοι με υπέκλεψαν και μόνταραν τη συνομιλία…

 

Εξοργισμένη εμφανίστηκε η πρώην ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία, Γιούλια Τιμοσένκο για το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο όπου σε συνομιλία της με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτς, φέρεται να τάσσεται υπέρ του αφανισμού των Ρώσων στην Κριμαία αλλά και την Ουκρανία.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η συνομιλία υπεκλάπη από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και ένα μέρος της αποτελεί προϊόν μοντάζ.

Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η Τιμοσένκο κατηγόρησε την FSB, τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, ότι αλλοίωσαν τα λεγόμενά της.

Το τμήμα του διαλόγου που, όπως λέει, έχει αλλοιωθεί, είναι το σημείο όπου η Ουκρανή πολιτικός προτείνει να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα εναντίον των Ρώσων της Ουκρανίας.

«Τι θα κάνουμε με τα οκτώ εκατομμύρια των Ρώσων που παραμένουν στο έδαφος της Ουκρανίας; Πρόκειται για απόβλητα” ρωτάει ο Σούφριτς. “Θα έπρεπε να τους εκτελέσουμε με πυρηνικά όπλα” απαντά η Τιμοσένκο στο βίντεο που κυκλοφόρησε.

Η πολιτικός παραδέχτηκε ότι η συνομιλία αυτή είναι πραγματική, όχι όμως και το μέρος της που αφορά τους Ρώσους στην Ουκρανία, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι προϊόν μοντάζ.

“Στην πραγματικότητα, αυτό που είπα είναι: οι Ρώσοι στην Ουκρανία είναι Ουκρανοί. Καλημέρα, FSB. Να μας συγχωρέσετε για το υβρεολόγιο”, έγραψε το twitter.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ