Άλλοι δύο νεκροί σε επεισόδια στη Βενεζουέλα

Άλλοι δύο νεκροί σε επεισόδια στη Βενεζουέλα

Δύο ακόμα άτομα έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες δύο ημέρες στη Βενεζουέλα. Μία έγκυος γυναίκα και ένας στρατιώτης σκοτώθηκαν με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται πλέον στους 36 εξαιτίας των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη χώρα εδώ και ένα περίπου μήνα, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων.

Υποστηρικτές των δύο πλευρών καθώς και μέλη των δυνάμεων ασφαλείας είναι μεταξύ των θυμάτων, στις χειρότερες αναταραχές που έχει βιώσει η χώρα τα τελευταία 10 χρόνια.

Ο Φρανσίσκο Γκάρσες, δήμαρχος του Γκουαικαϊπούρο, μια πόλη κοντά στο Καράκας, ανακοίνωσε ότι η 28χρονη έγκυος πυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της την Κυριακή κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας.

«Αποδοκιμάζουμε κατηγορηματικά τις διαδηλώσεις που προκάλεσαν αυτόν τον θάνατο», δήλωσε ο Γκάρσες στους δημοσιογράφους.

Το γραφείο της εισαγγελίας ανακοίνωσε ότι η Αντριάνα Ουρκουίολα, πυροβολήθηκε καθώς αποβιβαζόταν από ένα λεωφορείο, ο δρόμος του οποίου είχε μπλοκαριστεί από ένα οδόφραγμα που είχαν στήσει οι διαδηλωτές.

Επίσης, ένας λοχίας της Εθνικής Φρουράς σκοτώθηκε τη Δευτέρα στην Μέριδα, πόλη δυτικά της χώρας, όταν πυροβολήθηκε στο λαιμό κατά τη διάρκεια συγκρούσεων.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ