ΒΙΝΤΕΟ-Το νερό δεν είναι επιλογή

 

ΒΙΝΤΕΟ-Το νερό δεν είναι επιλογή

Το νερό δεν είναι επιλογή αλλά αναγκαιότητα. Χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζουν σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Νερού περπατώντας για να διαδώσουν το μήνυμα της αναγκαιότητας εξασφάλισης καθαρού νερού και υγιεινής σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας End Water Poverty

 

Άλλαξε την επιχείρησή σου, άλλαξε τον κόσμο» προτρέπει η οργάνωση DP World Global Safety Enviroment που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τις επιχειρήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση  του  «αποτυπώματος» του  νερού που αφήνει κάθε επιχείρηση.  

Δείτε το βίντεο

 

Αφιερώστε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού μόλις ένα λεπτό για να δείτε γιατί η σπατάλη νερού είναι τόσο σοβαρή για την υγεία και την υγιεινή για όλους, παντού στον κόσμο.

Η οργάνωση Water Aid μας προτρέπει να μοιραστούμε το βίντεο με τους φίλους και τους συγγενείς μας προσφέροντάς τους ένα χαμόγελο και την ευκαιρία να ξανασκεφτούν τη σπατάλη του νερού.

Ας κάνουμε κοινό μας στόχο μέχρι το 2030  να έχουν όλοι οι άνθρωποι στη Γη πρόσβαση σε καθαρό νερό, κάτι που στη δύση, θεωρούμε αυτονόητο…

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ