Η Huffington tweetάρει για την Ελλάδα

Η Huffington tweetάρει για την Ελλάδα

Η οργάνωση των Ελλήνων της διασποράς «Hellenic Initiative» ξεκινά επισήμως την προσπάθειά του για την οικονομική ενίσχυση των συμπατριωτών, με το σύνθημα «Όλοι Μαζί».

Στο εγχείρημα πρωτοστατεί η διάσημη δημοσιογράφος και ιδρύτρια της Ηuffington post, Arianna Huffington, η οποία προωθεί την καμπάνια μέσω του twitter.

 

 

«Βοηθήστε το Hellenic Initiative να στηρίξει τις ελληνικές οικογένειες την επέτειο της επανάστασης (25η Μαρτίου)» γράφει η κ. Huffington στο twitter.

Ιδρυτικά μέλη του Hellenic Initiative (www.thehellenicinitiative.org) είναι πανίσχυροι επιχειρηματίες όπως οι: Άντριου Λιβέρης (Διευθύνων Σύμβουλος της Dow Chemical), Μουχτάρ Κεντ (Διευθύνων Σύμβουλος της Coca Cola Company), Γιώργος Δαυίδ (Διευθύνων Σύμβουλος της Coca Cola- Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως), Τζορτζ Στάμας (Συνέταιρος στο κορυφαίο δικηγορικό γραφείο Kirkland & Ellis LLP) και Γιώργος Λογοθέτης ( Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Libra).

Ο βασικός στόχος του Hellenic Initiative, να βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της η Ελληνική οικονομία και να μειωθεί ο δείκτης ανεργίας.

Έτσι, ξεκίνησε η καμπάνια με τίτλο One Greece (#OneGreece στο twitter), στην οποία συμμετέχουν άτομα που συμβολίζουν το «Ελληνικό Όνειρο», σε περιόδους οικονομικής κρίσης.

Γιάννα Νταρίλη, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Κώστας Σόμμερ, Χριστόφορος Πέσκιας, Αργυρώ Μπαρμπαρήγου είναι μερικοί από τους διάσημους Έλληνες που συμμετέχουν στο εξαιρετικό βίντεο της οργάνωσης που γυρίστηκε τον Οκτώβριο του 2013.

Δείτε το Βίντεο:

Πηγή: youtube/The Hellenic Initiative

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ