Είδαν το Βoeing στις Μαλδίβες;

Είδαν το Βoeing στις Μαλδίβες;

 

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του Βοeing, μετά την μαρτυρία κατοίκων ενός μικρού νησιού στις Μαλδίβες που υποστηρίζουν ότι είδαν ένα Boeing να πετά σε χαμηλό ύψος την επίμαχη ημέρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα haveeru.com κάτοικοι του νησιού Kuda Huvadhoo είπαν ότι είδαν ένα αεροσκάφος αυτού του τύπου  να πετά χαμηλά γύρω στις 6.15 το πρωί της 8ης Μαρτίου, όταν δηλαδή εξαφανίστηκε το Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Οι ίδιοι είπαν ότι ήταν ένα λευκό αεροσκάφος, με κόκκινες ρίγες, περιγραφή που μοιάζει με τα αεροσκάφη των Μαλαισιανών Αερογραμμών. 

Αυτόπτες μάρτυρες από την Kuda Huvadhoo συμφώνησαν ότι το αεροπλάνο κατευθυνόταν Βόρεια προς προς το νότιο άκρο των Μαλδίβων Addu. Σημείωσαν επίσης ότι άκουγαν έναν απίστευτα δυνατό θόρυβο ενώ το αεροπλάνο πετούσε πάνω από το νησί.

Τα στοιχεία από τους δορυφόρους δείχνουν ότι το τελευταίο “σήμα” ελήφθη από την πτήση κάπου κοντά στις Μαλδίβες και την αμερικανική ναυτική βάση στο Ντιέγκο Γκαρσία. Όμως, οι Μαλδίβες δεν είναι μεταξύ των χωρών από τις οποίες οι αρχές της Μαλαισίας έχουν ζητήσει βοήθεια στο πλαίσιο των ερευνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ