ΒΙΝΤΕΟ-Συνάντησε τον άνθρωπο που άφησε τον γιο της “φυτό”

ΒΙΝΤΕΟ-Τραγική μητέρα συναντά τον άνθρωπο που άφησε τον γιό της “φυτό”

 

«Ο γιος μου πεθαίνει κάθε μέρα. Ποτέ δεν θα σε συγχωρήσω γι’ αυτό που του έκανες» ήταν τα λόγια της τραγικής μητέρας, η οποία αποφάσισε μετά από 5 χρόνια να συναντήσει τον άνθρωπο που άφησε τον γιο της φυτό.

Όλα ξεκίνησαν το 2009 όταν η οικογένεια της Λούμπνα Καντέρ από το Τέξας είχε ένα τροχαίο ατύχημα.

Ο Στιούαρτ Ρίτσαρντσον, που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, εμβόλισε από πίσω το αυτοκίνητό τους. Ο 2χρονος τότε γιος της κ. Κάντερ καθόταν στο καρεκλάκι του, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Το αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στον εγκέφαλο εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης. Το 80% του εγκεφάλου του έπαθε μόνιμη βλάβη με αποτέλεσμα ο μικρός να χάσει ομιλία, κίνηση και όραση.

Η μητέρα, 5 χρόνια αργότερα, και ενώ ο Στιούαρτ Ρίτσαρντσον, είναι προφυλακισμένος στη φυλακή του Τέξας, έλαβε την απόφαση να τον συναντήσει.

 

 

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν σπαραχτικές. Η μητέρα του μικρού Αμπντάλα κρατούσε στα χέρια της φωτογραφίες του παιδιού δείχνοντας στον υπαίτιο του ατυχήματος πώς ήταν ο γιος της πριν το τραγικό γεγονός και πώς είναι σήμερα.

Ο Στιούαρτ Ρίτσαρντσον δήλωσε μεταμέλεια και είπε στην τραγική μάνα ότι κάθε μέρα σκέπτεται την οικογένειά της και προσεύχεται γι’ αυτούς.

Η Λούμπνα Καντέρ, οργισμένη χτύπησε το γυάλινο διαχωριστικό που την χώριζε από τον άντρα που σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της και του φώναξε ότι δεν την ενδιαφέρει που «λυπάται».

«Κλείνουν πέντε χρόνια σήμερα, πέντε χρόνια. Ο γιος μου πεθαίνει κάθε μέρα. Ποτέ δεν θα σε συγχωρήσω γι’ αυτό που του έκανες».  

Ο Στιούαρτ Ρίτσαρντσον περιμένει να γίνει η δίκη του επειδή λόγω νομικών προβλημάτων που έχουν ανακύψει δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει η υπόθεση.

 

Πηγή: youtube/NewsAttackNow

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ