Ο Ολάντ υποσχέθηκε να μιλήσει για τη σχέση του

Ο Ολάντ υποσχέθηκε να μιλήσει για τη σχέση του

Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, έδωσε ένα τέλος το Σάββατο στον σάλο που έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η προσωπική του ζωή, ανακοινώνοντας τον χωρισμό μεταξύ του ίδιου και της επί πολλά χρόνια συντρόφου του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Ο 56χρονος Ολάντ ανακοίνωσε «στο τέλος της κοινής του ζωής με την Βαλερί Τριερβελέρ» αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο Ειδήσεων AFP, επικαλούμενο δηλώσεις του προέδρου.

Η Τριερβελέρ, 48 ετών, πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Παρισιού πριν από μία εβδομάδα, όπου νοσηλεύτηκε για οκτώ ημέρες με σημάδια κατάθλιψης εξαιτίας των αποκαλύψεων για την παράνομη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέτ.

Όπως αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, η πρώην πλέον σύντροφος του Γάλλου προέδρου ανάρτησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ένα μήνυμα ευχαριστώντας το προσωπικό του Μεγάρου των Ηλυσίων, αφότου πέρασε χρόνια στο πλάι του Ολάντ ως η «ανεπίσημη» πρώτη κυρία της χώρας.

«Είμαι ευγνώμων στο εξαιρετικό προσωπικό των Ηλυσίων», έγραψε η Τριερβελέρ. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωσή τους ή τα συναισθήματα τη στιγμή της αποχώρησης».

Στις 10 Ιανουαρίου, το περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες υποτίθεται πως φαίνεται ο Ολάντ πάνω σε ένα μηχανάκι να πηγαίνει να συναντήσει σε ραντεβού την Γκαγιέτ.

Ο Ολάντ αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς αυτούς, ωστόσο υποσχέθηκε να μιλήσει σ��ετικά με τη σχέση του με την Τριερβελέρ πριν από την επίσημη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Ολάντ και η Τριερβελέρ, οι οποίοι δεν έχουν παντρευτεί, ξεκίνησαν να έχουν σχέση, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος εξακολουθούσε να συζεί με τη μητέρα των 4 παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Οι δυο τους χώρισαν το 2007.

Η Τριερβελέρ έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ