Όλοι αγοράζουν “το κράνος του Ολάντ”

Όλοι αγοράζουν “το κράνος του Ολάντ”

 

Εξαντλήθηκε το στοκ του κράνους μάρκας «Dexter» που φορούσε ο Γάλλος Πρόεδρος, όταν ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» πάνω στο σκούτερ να κατευθύνεται στο διαμέρισμα της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ.

Αυτό αναφέρει η εταιρεία Motoblouz, που έχει ένα από τα πιο γνωστά site για εξοπλισμό και αξεσουάρ μηχανής.  

Συνήθως, η εταιρεία πουλά 20.000 κράνη της συγκεκριμένης μάρκας το χρόνο ή 10-15 την ημέρα, τώρα πουλήθηκαν 1.000 σε ένα 24ωρο.

 «Μέσα σε μια μέρα εξαντλήθηκαν» λέει ο υπεύθυνος της εταιρείας, που αποφάσισε βλέποντας τις φωτογραφίες στο Closer που έκαναν το γύρο του κόσμου, να μετονομάσει το κράνος σε  “Dexter président”. 

Θέλοντας μάλιστα να εκφράσει τις… ευχαριστίες της στον Γάλλο Πρόεδρο, η εταιρεία έβαλε χιουμοριστική καταχώρηση στη γνωστή εφημερίδα Libération.

 

«Ευχαριστούμε πολύ κύριε πρόεδρε που επιλέξατε το κράνος μας για την ασφάλειά σας», αναφέρεται στη διαφήμιση της εταιρείας.

Σημειώνεται επίσης ότι στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχουν και άλλα μοντέλα της «νέας συλλογής» που περιμένουν τον πρόεδρο για ασφαλείς μελλοντικές περιπέτειες. Τέλος, αναφέρεται ότι η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης μια συλλογή από γυναικεία μπουφάν για μηχανή, «το τέλειο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ