Οι χλιδάτες διακοπές της κυρίας Μέρκελ

Οι χλιδάτες διακοπές της κυρίας Μέρκελ

 

Μπορεί η Ελλάδα να πλήττεται από τη λιτότητα που ζητάει επίμονα το Βερολίνο αλλά η Γερμανίδα καγκελάριος αρνείται να κάνει εκπτώσεις στις διακοπές της. Φέτος προτίμησε το χλιδάτο θέρετρο Σεν Μόριτς της Ελβετίας προκειμένου να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Ο συγκεκριμένος τουριστικός προορισμός, που είναι ο παλαιότερος και ο ακριβότερος στην Ευρώπη, αποτελεί εδώ και δεκαετίες μαγνήτη για τους διασήμους σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Στον κατάλογο των τακτικών επισκεπτών του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι βασιλικές οικογένειες της Σουηδίας και της Δανείας αλλά και διάσημοι αστέρες της ποπ μουσικής, όπως ο Ρόμπιν Γούϊλιαμς αλλά και η Μαντόνα. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 59χρονη Άνγκελα Μερκελ μακριά από τις σκοτούρες της κρίσης στην ευρωζώνη να κάνει ξένοιαστη σκι. Μαζί με τους σωματοφύλακες της η Γερμανίδα καγκελάριος ντυμένη με αθλητικές φόρμες δοκίμασε τις επιδόσεις της στο άθλημα. Με μία μοβ κορδέλα στα μαλλιά και ατημέλητη, όπως συνηθίζει πάντα στις διακοπές της, η Άνγκελα Μέρκελ απόλαυσε τις πίστες. 

Οι φωτογράφοι μάλιστα την συνέλαβαν με τα πέδιλα ανά χείρας που φαίνεται ότι ήταν αρκετά βαριά αφού ο σωματοφύλακας της προσφέρθηκε να την βοηθήσει και να τα τοποθετήσει ο ίδιος στο αυτοκίνητο. 

Μάλιστα προτίμησε το βουνό της Ελβετίας και για τα ιαματικά λουτρά του, καθώς η καγκελάριος είναι πιστή επισκέπτρια. Τα καλοκαίρια συνήθως προτιμά τις ιταλικές Άλπεις μαζί με τον σύζυγο της για να ξεκουραστεί, να κάνει πεζοπορία και να βουτήξει σε ιαματικές πηγές. 

Πηγή ΦΩΤΟ: splash/ www.iml.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ