Μπέρδεψαν (ξανά) τον Φρίμαν με τον Μαντέλα

Μπέρδεψαν (ξανά) τον Φρίμαν με τον Μαντέλα

Ένας Ινδός έμπορος ρούχων θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα, αναλαμβάνοντας τα έξοδα για τη δημιουργία μιας μεγάλης πινακίδας. Μόνο που έγινε ένα σοβαρότατο λάθος…

Η πινακίδα τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο της ινδικής πόλης Κοϊμπατόρε. Αντί, όμως, να απεικονίζει τον Νέλσον Μαντέλα, απεικονίζει τον Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος θα πρέπει να νιώθει πολύ ικανοποιημένος με την ερμηνεία του στο Invictus, καθώς ουκ ολίγοι τον έχουν συνδέσει με τον άλλοτε ηγέτη της Νοτίου Αφρικής.

Στην πινακίδα «φιλοξενούνταν» επίσης οι Μαχάτμα Γκάντι, Μητέρα Τερέζα και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, ενώ υπήρχε και το εξής μήνυμα:

«Ανάμεσα στους πολιτικούς του σήμερα, που δεν μπορούν να σκεφθούν πιο μακριά από τις επόμενες εκλογές, υπήρχε ο Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος σκέφτηκε όλες τις μελλοντικές γενιές. Στις 5 Δεκεμβρίου του 2013, έφυγε για να επισκεφθεί τη Μητέρα Τερέζα, τον Μαχάτμα Γκάντι και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ. Θα πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι που ζήσαμε την περίοδο που έζησε και εκείνος και να υμνούμε το μήνυμά του για αγάπη, ειρήνη και θυσία. ‘Ο αγρότης μπορεί και να κοιμηθεί, οι καρποί που έσπειρε όμως, δεν θα κοιμηθούν ποτέ».

ΠΗΓΗ: huffigtonpost.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ