Έξτρα παραστάσεις από τους Monty Python

Έξτρα παραστάσεις από τους Monty Python

Οι θρυλικοί Monty Python ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν άλλες πέντε παραστάσεις, διπλασιάζοντας τις εμφανίσεις τους στην O2 Arena και ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 10, για τον Ιούλιο του 2014.

Πρόκειται για… απάντηση στην «τρέλα για την επανένωσή τους», τριάντα χρόνια μετά την τελευταία τους παραγωγή με τίτλο Monty Python’s «The Meaning of Life», (Το νόημα της ζωής) μια κινηματογραφική συλλογή από σκετς.. για το νόημα της ζωής.

Οι 70ρηδες αποκαλούμενοι και «βασιλιάδες του παραλόγου» Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ , Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πέιλιν, αρχικά είχαν δρομολογήσει μία μόνο παράσταση, την 1η Ιουλίου στην χωρητικότητας 20.000 ατόμων O2 Arena, αλλά η αποδοχή από το κοινό ήταν πρωτοφανής.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 43,5 δευτερόλεπτα, γεγονός που έκανε τους συντελεστές να ανακοινώσουν αρχικά ότι θα υπάρξουν άλλες τέσσερις παραστάσεις στις 2, 3, 4 και 5 Ιουλίου, οι οποίες έχουν ήδη σημειώσει ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων.

Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε τελικά την Τετάρτη, ότι προσθέτει πέντε νέες ημερομηνίες για το διάστημα από 15 έως 20 Ιουλίου, όπου θα παρουσιαστεί το έργο «One Down, Five to Go».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε επιπλέον ημερομηνίες», είπε ο Τζον Κλιζ που αφού αποκάλεσε ανόητη την ιδέα της επανένωσης της ομάδας, αστειευόμενος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν το κοινό να επιθυμεί να δει τόσες φορές μια ομάδα ηλικιωμένων ανθρώπων.

Τα εισιτήρια για τις παραστάσεις κοστίζουν μεταξύ 33 έως 113 ευρώ και σε αυτές οι Monty Python αναμένεται να προσελκύσουν κοινό 200.000 θεατών.

Από τις εμφανίσεις των θρυλικών Monty Python που δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να δώσουν παραστάσεις και αλλού στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός από το Λονδίνο, θα λείπει, βέβαια, ο Γκράχαμ Τσάπμαν, ο οποίος πέθανε το 1989 σε ηλικία 48 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ