Συνελήφθη ξανά ο Ζίμερμαν

Συνελήφθη ξανά ο Ζίμερμαν

Ο Τζορτζ Ζίμερμαν, ο οποίος το καλοκαίρι αθωώθηκε με δικαστική απόφαση για την εμπλοκή του στον πυροβολισμό του έφηβου Τρέιβον Μάρτιν, συνελήφθη καθώς φέρεται ότι έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο κατά της συντρόφου του σε διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, αναφέρει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Ζίμερμαν, ο οποίος διαμένει στο ίδιο σπίτι με τη σύντροφό του, οδηγήθηκε στις φυλακές του Σάνφορντ της Φλόριντα και αντιμετωπίζει κατηγορίες που περιλαμβάνουν κακοποίηση, ένα κακούργημα καθώς και δύο πλημμελήματα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βοηθός Σερίφη της κομητείας Σέμινολ, Ντένις Λίμα. Κρατείται στις φυλακές χωρίς δικαίωμα εγγύησης και αναμένεται να εμφανιστεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου.

 Η Σαμάνθα Σέιμπε, 27 ετών, σύντροφος του Ζίμερμαν κατέθεσε στην αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια τσακωμού, ο άνδρας άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και το έστρεψε προς το μέρος της, έσπασε ένα γυάλινο τραπέζι και την ανάγκασε να βγει έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια αμπάρωσε την πόρτα με έπιπλα, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η Σέιμπε δεν υπέστη τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της φιλονικίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Ζίμερμαν δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν και δεν οπλοφορούσε.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ