Βρέθηκαν νεκροί έπειτα από 4 χρόνια

Βρέθηκαν νεκροί έπειτα από 4 χρόνια

Τα οστά των τεσσάρων μελών μιας οικογένειας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και τέσσερα χρόνια, ανακαλύφθηκαν σε έρημο, νότια της Καλιφόρνια.

Οι δύο εκ των τεσσάρων σκελετών που ανακαλύφθηκαν στις αρχές της εβδομάδας θαμμένοι στην έρημο της Καλιφόρνια, αναγνωρίστηκαν από τις αρχές ότι ανήκουν στους γονείς μίας οικογένειας, η οποία είχε εξαφανιστεί το 2010, ενώ οι άλλοι δύο σκελετοί πιθανώς ανήκουν στους δύο μικρούς γιους, ανακοίνωσε την Παρασκευή η αστυνομία.

Οι ιατροδικαστές χρησιμοποίησαν οδοντιατρικά αρχεία με αποτέλεσμα να προσδιορίσουν ότι οι σκελετοί ανήκουν στον Τζόζεφ Μακστέι, 40 ετών και τη σύζυγό του, Σάμερ, 43 ετών, οι οποίοι θεωρούνταν αγνοούμενοι μαζί με τα δύο τους παιδιά, από τον Φεβρουάριο του 2010, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναντίνο, Σίντι Μπάκμαν.

Μέσω του τεστ DNA, οι ιατροδικαστές θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν την ταυτότητα των άλλων δύο σκελετών, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, τον Τζιάνι, 4 ετών και τον Τζόζεφ, 3 ετών. Ο υπεύθυνος ιατροδικαστής χαρακτήρισε τους 4 θανάτους ως δολοφονίες.

Αστυνομικοί της κομητείας Σαν Μπερναντίνο κατέφθασαν στην απομακρυσμένη ερημική περιοχή, στο προάστιο του Βίκτορβιλ περίπου 110 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Λος Άντζελες, τη Δευτέρα, όταν ένας μοτοσικλετιστής ανέφερε ότι είδε ανθρώπινα οστά θαμμένα επιφανειακά. Οι αρχές έκαναν ανασκαφή και ανακάλυψαν τους τέσσερις σκελετούς θαμμένους σε ρηχούς τάφους.

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε, αλλά μας δίνει κουράγιο ότι ξέρουμε πως είναι όλοι μαζί σε ένα καλύτερο μέρος», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αδελφός του Μακστέι, Μάικ, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα της εξαφάνισης της τετραμελούς οικογένειας, οι αστυνομικοί βρήκαν στην οικία Μακστέι ανοιχτή την τηλεόραση και ένα μπολ με ποπ κορν πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ