Εκτός πτήσης λόγω… βάρους

Εκτός πτήσης λόγω… βάρους

Την απόφαση να αφήσει εκτός πτήσης έναν επιβάτη με εισιτήριο στην κατοχή του λόγω του βάρους του, πήρε η British Airways.

Ο Κέβιν Σενές «πέταξε» πριν από ενάμιση χρόνο με τη συγκεκριμένη εταιρεία κάνοντας το ταξίδι Παρίσι-Σικάγο. Ο λόγος που βρέθηκε στις ΗΠΑ δεν ήταν άλλος από το να δοκιμάσει μια νέα θεραπεία για την καταπολέμηση ορμονικής διαταραχής. Η διαταραχή αυτή ευθύνεται και για το αυξημένο βάρος του που αγγίζει τα 230 κιλά.

Η θεραπεία ολοκληρώθηκε και ο Σενές με την οικογένειά του έπρεπε να επιστρέψουν στο Παρίσι. Παρότι είχαν αγοράσει εισιτήριο μετ’ επιστροφής, όταν έφθασαν στο αεροδρόμιο του Σικάγο, άκουσαν με έκπληξη τους υπεύθυνους της British να τους λένε ότι δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Κέβιν να μπει στο αεροπλάνο λόγω του βάρους του.

Η εταιρεία αποζημίωσε την οικογένεια και μάλιστα πλήρωσε και τη διαμονή της σε ξενοδοχείο για μία εβδομάδα, δεν μπόρεσε όμως να δώσει κάποια λογική εξήγηση σε ένα εύλογο ερώτημα. Πώς επέτρεψε στον Σενές να πετάξει προς Αμερική χωρίς να φοβάται για την ασφάλεια των συνεπιβατών του στην πτήση…

Η οικογένεια βρήκε τελικά τρόπο να επιστρέψει στη Γαλλία. Θα ταξιδέψει με τρένο μέχρι τη Νέα Υόρκη και εκεί θα μπει σε κρουαζιερόπλοιο…

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ