Μωρό ζούσε σε πορτ-μπαγκάζ

Μωρό ζούσε σε πορτ-μπαγκάζ

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους μηχανικούς ενός συνεργείου αυτοκινήτων στη Γαλλία.

Μία γυναίκα ηλικίας 45 ετών, πήγε το ΙΧ της στο συνεργείο για το καθιερωμένο service. Ένας εκ των υπαλλήλων πλησίασε το αυτοκίνητο για να ξεκινήσει τη δουλειά του, όταν άκουσε περίεργους θορύβους να έρχονται από το πορτ μπαγκάζ. Ανοίγοντάς το, αντίκρισε μια πολύ δυσάρεστη εικόνα.

Ένα μικρό κοριτσάκι, του οποίου η ηλικία εκτιμάται από 15 έως 23 μηνών, βρισκόταν γυμνό και ξαπλωμένο γύρω από τις ακαθαρσίες του, ενώ ήταν «άσπρο σαν σεντόνι», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο υπάλληλος.

«Δεν μπορούσε καν να κουνηθεί, ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Απλώς σάς λέω ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες ημέρες έχοντας την εικόνα του στο μυαλό μου», τόνισε ο ιδιοκτήτης του συνεργείου που κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Η 45χρονη και ο 40χρονος σύντροφός της, αμφότεροι πορτογαλικής καταγωγής, συνελήφθησαν και κινδυνεύουν με τουλάχιστον δέκα έτη φυλάκισης για κακοποίηση ανηλίκου. Η μητέρα του παιδιού, η οποία όταν τη ρώτησαν στο συνεργείο για τις συνθήκες διαβίωσης του μωρού, φάνηκε να μην νιώθει ότι κάτι έκανε λάθος, υποστήριξε στην αστυνομία ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένου και του φίλου της, δεν γνώριζε για τη γέννηση της μικρής την οποία και προσπαθούσε να αποκρύψει. Γεγονός που ενισχύει την άποψη των αρχών ότι το παιδί ζούσε στο πορτ-μπαγκάζ από την ημέρα που γεννήθηκε.

Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση, η μικρή είναι υποσιτισμένη, αφυδατωμένη και δεν έχει αναπτυχθεί όσο θα έπρεπε βάσει της ηλικίας της.

ΠΗΓΗ: skynews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ