Μεξικό: Ένας νεκρός από έκρηξη λέβητα

Μεξικό: Ένας νεκρός από έκρηξη λέβητα

Ένας λέβητας σε εργοστάσιο παραγωγής ζαχαρωτών στο βόρειο Μεξικό εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες εργαζόμενοι και να προκληθούν μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο, το οποίο βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Σιουδάδ Χουάρες, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ. Οι πυροσβέστες κάνουν προσπάθειες προκειμένου να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

«Χτενίζουμε την περιοχή για να διαπιστώσουμε εάν υπάρχουν περισσότεροι νεκροί», δήλωσε ο Φερνάντο Μοττα, επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Πρόσθεσε ότι 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, τέσσερις εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Τριάντα ακόμα άτομα διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία για μικροτραυματισμούς.

Ένας δεύτερος αξιωματούχος, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι περίπου 20 εργαζόμενοι του εργοστασίου αγνοούνται και δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής σαφές εάν βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις τη στιγμή της έκρηξης.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ