“Θα σας τιμωρήσει ο Θεός αν δείτε τον Έλτον Τζον”

“Θα σας τιμωρήσει ο Θεός αν δείτε τον Έλτον Τζον”

Ένας ιμάμης του Ταταρστάν, μιας ρωσικής δημοκρατίας η πλειοψηφία των κατοίκων της οποίας είναι μουσουλμάνοι, κάλεσε τους πιστούς να μην παρακολουθήσουν τις συναυλίες που θα δώσει στη Ρωσία ο Βρετανός σταρ της ποπ Έλτον Τζον —ο οποίος ουδέποτε έκρυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος— γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υποστούν τη. . . θεία τιμωρία.

“Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε ως πιστοί είναι να καλέσουμε τους ανθρώπους να μην υποκύψουν στον πειρασμό του Κακού και να μην παρακολουθήσουν τις συναυλίες του Έλτον Τζον στη Ρωσία, ιδίως τη συναυλία του στο Καζάν”, την τοπική πρωτεύουσα, είπε ο ιμάμης Σαϊντζαγκφάρ Λουτφουλίν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Νεζαβισίμαγια Γκαζέτα.

“Αυτοί που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία και αυτοί που θα ανέβουν στη σκηνή θα υποστούν τη θεία τιμωρία γιατί συμμετείχαν σε μια συνάντηση σοδομιστών”, πρόσθεσε.

Σε ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τοπικού τεμένους ο ιμάμης κατηγορεί τον Έλτον Τζον ότι “όπως και η τραγουδίστρια Μαντόνα, συνιστά να παντρεύονται τα άτομα του ίδιου φύλου και καταδικάζει τις κυβερνήσεις των χωρών που απαγορεύουν τις παρελάσεις υπερηφάνειας των ομοφυλόφιλων”.

Ο Έλτον Τζον θα εμφανιστεί τον Δεκέμβριο στη Μόσχα και το Καζάν.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ