Η Χρυσή Αυγή… στον Καναδά

Η Χρυσή Αυγή… στον Καναδά

Στην κορυφή των ειδήσεων σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια του Καναδά βρίσκεται από χθες η είδηση για τη σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, βουλευτών και στελεχών του κόμματός του με ανταποκρίσεις απο τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορειά.

Τόσο οι εφημερίδες όσο και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του Καναδά αναφέρονται στις αντιδράσεις των μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα Δικαστήρια, ενώ εστιάζουν στις απειλές του Μιχαλολιάκου για την απόσυρση των 14 βουλευτών του κόμματός του με ενδεχόμενο διάλυσης του Κοινοβουλίου και πτώση της δικομματικής κυβέρνησης.

Σε αναλυτικά ρεπορτάζ-ανταποκρίσεις των διεθνών πρακτορείων που αναδημοσιεύονται σήμερα στις κυριακάτικες εφημερίδες του Καναδά, υπάρχει το ερώτημα των Ελλήνων πολιτών αν οι μαζικές συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής μπορούν να πατάξουν την άνοδο του φασιστικού φαινομένου στην Ελλάδα ή γίνονται ως κινήσεις εντυπωσιασμού.

Τέλος, τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του Καναδά ανανεώνουν τις ανταποκρίσεις τους σχετικά με τις συλλήψεις με υλικό από τα διεθνή πρακτορεία, δείχνοντας αμείωτο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ