• Η νέα εργασία του Στρος Καν

  11:12 πμ, Παρασκευή 13 Σεπ 2013 11:12 πμ, Παρασκευή 13 Σεπ 2013

  Η νέα εργασία του Στρος Καν

  Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν δέχθηκε τελικά να αναλάβει χρέη συμβούλου της σερβικής κυβέρνησης, όπως γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρός της, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

  Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ θα παρέχει συμβουλές στον πρωθυπουργό της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, στον κ. Βούτσιτς και στον υπουργό Οικονομικών Λάζαρ Κρστιτς.

  "Συνομιλήσαμε ήδη, δεν ήταν και πολύ ευτυχής όταν είδε τι τον περιμένει, αλλά ήδη πρότεινε ορισμένες λύσεις" ανέφερε ο κ. Βούτσιτς σε δηλώσεις του στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας, RTS.

  Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και της παγκόσμιας κοινής γνώμης εξαιτίας της προσωπικής του ζωής, ο κ. Βούτσιτς τόνισε ότι δεν πρέπει βάσει αυτού να κρίνεται η επαγγελματική εμπειρία κάποιου.

  "Για παράδειγμα, ο μεγάλος Πικάσο συμπεριφερόταν άσχημα σε γυναίκες και παιδιά και κάποιοι άλλοι όπως ο Χίτλερ αγαπούσαν τις γυναίκες. Αν κάποιος κρίνεται βάσει αυτού, τότε μπορείτε να κρίνετε αρνητικά τον Στρος Καν" ανέφερε ο κ. Βούτσιτς.

  Ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Άλφρεντ Γκουζενμπάουερ, ο οποίος επίσης ανέλαβε θέση συμβούλου της κυβέρνησης της Σερβίας αναμένεται να φθάσει στο Βελιγράδι στις 20 Σεπτεμβρίου.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα