Η Ισπανίδα πριγκίπισσα μετακομίζει στην Ελβετία

Η Ισπανίδα πριγκίπισσα μετακομίζει στην Ελβετία 

Η Ισπανίδα πριγκίπισσα Χριστίνα σχεδιάζει να μετακομίσει στην Ελβετία όμως χωρίς τον σύζυγό της, ο οποίος αποτελεί τον κεντρικό ύποπτο στις έρευνες για μία ηχηρή υπόθεση διαφθοράς, μεταδίδουν σήμερα τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της βασιλικής οικογένειας.

Η 48χρονη πριγκίπισσα, δευτερότοκο από τα τρία παιδιά του βασιλέα Χουάν Κάρλος, στην Ελβετία πρόκειται να εργασθεί για λογαριασμό του φιλανθρωπικού ιδρύματος που ανήκει στην τράπεζα La Caixa, η οποία την προσέλαβε στην γενέτειρά της πόλη, τη Βαρκελώνη.

Ο σύζυγος της Χριστίνας, πρώην μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας χειροσφαίρισης Ινιάκι Ουνδαγαρίν και ο πρώην συνεταίρος του Ντιέγο Τόρες κατηγορούνται επισήμως για διασπάθιση πολλών εκατ. ευρώ επιχορηγήσεων από κρατικά κονδύλια, μέσω της εταιρείας παροχής υψηλών υπηρεσιών.

Η Χριστίνα, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα μετακομίσει στην Ελβετία με τα τέσσερα παιδιά του ζεύγους, όσο ο Ουνδαγαρίν παραμένει αναγκαστικά στην Ισπανία, ελέγχεται επίσης από τη δικαιοσύνη για την πιθανή εμπλοκή της στην ίδια υπόθεση διαφθοράς.

 

Πηγή: AMΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ