Η ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας

Η ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας

Η βρετανική αστυνομία ότι ερευνά τις αναφορές περί «ενός ισχυρού κρότου» έξω από μουσουλμανικό τέμενος στην κεντρική Αγγλία, για τον οποίο νωρίτερα τοπικός αξιωματούχος δήλωσε πως υπάρχει υποψία για έκρηξη βόμβας.

Η αστυνομία του West Midlands ανακοίνωσε πως εκλήθη να επέμβει έπειτα από αναφορές για έκρηξη στο Τίπτον, κοντά στο Μπέρμιγχαμ, λίγο μετά τις 13:00. Όπως ανέφερε εκπρόσωπός της, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ δεν εξακριβωθεί εάν επρόκειτο για έκρηξη.

«Έχει αποκλεισθεί η περιοχή και η άμεση ζώνη έχει εκκενωθεί προληπτικά, ενώ η αστυνομία ερευνά ποια ήταν η αιτία της», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Ορισμένοι κάτοικοι έχουν δηλώσει πως βρήκαν συντρίμμια στην περιοχή και καρφιά. Αυτά εξετάζονται από το ειδικό τμήμα εμπειρογνωμόνων της αστυνομίας που έφθασε στην περιοχή», πρόσθεσε το Σώμα.

Ο τοπικός βουλευτής του Μπέρμιγχαμ Ρίτσαρντ Μπέρντεν έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter «συγκλονίστηκα στο άκουσμα της ύποπτης ως έκρηξης βόμβας στο τέμενος του Τίπστον».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ