Διαρροή καυσίμου σε αεροσκάφος της Asiana

Διαρροή καυσίμου σε αεροσκάφος της Asiana

Διαρροή καυσίμου σημειώθηκε σε αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Asiana. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι από την Σαγκάη με προορισμό την Σεούλ και καθυστέρησε ύστερα από τον εντοπισμό διαρροής καυσίμου από το αεροσκάφος τύπου Airbus A330, ενώ τροχοδρομούσε στον διάδρομο απογείωσης-προσγείωσης, μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

Υπάλληλος της διεύθυνσης εξυπηρέτησης πελατών του διεθνούς αεροδρομίου Πουντόνγκ δήλωσε ότι η πτήση που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει περίπου το μεσημέρι θα καθυστερήσει μέχρι νεωτέρας.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στη Σεούλ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το συμβάν και θα φροντίσει να ενημερωθεί, ενώ αξιωματούχοι του αεροδρομίου εξετάζουν την υπόθεση.

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της εταιρείας Sina αναφέρει ότι η διαρροή σημειώθηκε κοντά στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους και ότι εξαιτίας της σταμάτησε να λειτουργεί ο κινητήρας του την ώρα που τροχοδρομούσε.

Το περιστατικό σημειώνεται μετά την συντριβή αεροσκάφους της Asiana κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο νεαρές Κινέζες και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 180 άνθρωποι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ